donderdag 24 oktober 2013

Tijd voor vakantie!

Een tijdje geleden namen we delen aan de scholenveldloop. Niemand ging met een medaille naar huis, maar we hebben ons geamuseerd! En dat is belangrijker dan winnen! Iedereen heeft veldloop uitgelopen en de juf was dan ook heel trots! Kijk zelf maar naar de foto's! 













Vorige week gingen we ook op uitstap naar het bos. Ook dat was een heel leuke dag! We speelden een spel en wonnen tegen het bos! Gelukkig maar! 's Middags aten we onze boterhammen op in een zaaltje en in de namiddag speelden we er weer op los! Foto's kan je vinden op de website van de school... 

Deze week hadden we onze eerste technieknamiddag. We werkten in twee groepen: de ene groep maakte kennis met verschillende soorten ballen, de tweede groep met verschillende soorten boekentassen. We maakten nadien natuurlijk ook onze eigen ontwerpen! De resultaten kan je komen bewonderen in de eetzaal van onze school! 


En nu, na al die drukke weken, is het tijd voor... VAKANTIE

Geniet ervan zesde, jullie hebben het verdiend, kijk maar naar jullie rapport! Doe zo verder, zodat ik (de juf) en jullie ouders trots op jullie kunnen zijn! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten